replica rolex watcheswild.com https://www.mainreplica.com https://www.lookreplica.com https://gustreplica.com havereplica.com https://www.headreplica.com/ https://heroreplica.com https://www.leapreplica.com replica rolex fake watches wannawatches.com rolex replica rolex replica http://wannareplica.com https://luckreplica.com/ gildreplica.com fake watches rolex replica feelreplica

en-USru-RUsr-Latn-RS

O nama

Lokacija i istorija

Naša jabuka se proizvodi u najsevernijem delu Srbije, u pokrajini Vojvodini koja se smatra poljoprivrednim srcem Srbije. Svoju proizvodnju locirali smo u Ridjici, malom selu na samoj granici sa Mađarskom, koje njeguje tradiciju organizovanog uzgoja voća još od početka 19. veka. U to vreme region je bio deo Habsburškog carstva i čitavo selom je bila u vlasništvu porodice Kovač koja je na više od 50 hektara uspostavljala i upravljala voćnjacima i voćnjacima kruške. Dugogodišnja tradicija i brižna posvećenost lokalnog stanovništva voćarstvu odražava se u izuzetnom kvalitetu koji pružamo.

Klima

Vojvođanski region karakteriše veoma povoljna klima sa velikim brojem sunčanih dana i umerenom količinom padavina. Prednosti ovih vremenskih uslova odražavaju se na kvalitetu naših proizvoda. Zahvaljujući posebnom efektu mikro klime prisutnom u našem voćnjaku, što rezultira visokim razlikama između noćnih i dnevnih temperatura, u mogućnosti smo da postignemo odlično bojenje crvenih sorti.

123movies