en-USru-RUsr-Latn-RS

O nama


Učenje iz najboljih praksi

U uspostavljanju naših pogona i proizvodnji jabuka snažno se oslanjamo na veliko znanje iskusnih proizvođača jabuka i konsultanata iz najistaknutijeg regiona za uzgoj jabuka u Evropi - južnog Tirola. Naša proizvodnja se zasniva na principima i tehnologiji koju su razvili i usavršili u pola vekovne tradicije uzgoja jabuka u ovom italijanskom regionu.

Prenos znanja

Smatramo da je saradnja unutar industrije neophodna. Nekoliko puta godišnje posećujemo najsavremenije voćnjake u Italiji, Hrvatskoj, Mađarskoj i Srbiji kako bismo razmenili svoje rezultate i iskustva sa vršnjacima.

Primena vrhunske tehnologije

U stalnoj smo potrazi za inovacijama i usavršavanjem, a kada je reč o tehnologiji i znanju, nastojimo da idemo u korak sa novim trendovima. Sva ključna oprema i materijali koje koristimo dolaze od vrhunskih dobavljača iz relevantnih oblasti.

 • Sistem za navodnjavanje od strane Netafim-a
 • Rešenje za sortiranje i pakovanje kompanije Longobardi
 • ULO i DCA skladište kompanije Isolcell

Ublažavanje rizika

Omogućavanje našim kupcima stabilne i predvidljive ponude, i u pogledu kvaliteta i količine, jedan je od osnovnih preduslova za izgradnju održivog poslovanja. Zbog toga ulažemo velika sredstva u opremu i obuku čiji je cilj ublažavanje svih glavnih aspekata rizika našeg poslovanja. Naš voćnjak u potpunosti uključuje:

 • Sistem za navodnjavanje / gnojidbu
  Instalirali smo sistem za navodnjavanje kapanjem Netafim sa potpunom kontrolom sa udaljene lokacije.
 • Sistem protiv grada
  Nadzemne protivgradne mreže pokrivaju čitavu zasađenu površinu.
 • Sistem protiv smrzavanja
  Jedini smo proizvođač u Srbiji sa potpuno ugrađenim sistemom protiv smrzavanja sa nadstrešnicom sa efektivnim dometom odbrane do - 8 ° C.
 • Meteorološka stanica i sistem za nadgledanje zemljišta sa daljinskim pristupom
  Kompletno ažuriranje vremena i stanja zemljišta u realnom vremenu.
best rolex submariner replica
123movies